IDEEËN NODIG? HIER IS FUNKO'S MOEDERDAG CADEAU GIDS

IDEEËN NODIG? HIER IS FUNKO'S MOEDERDAG CADEAU GIDS

Vind iets leuks om aan mama te geven voor Moederdag dit jaar! Bij Funko vind je zeker iets uit een van mama's favoriete fandoms, of het nu Disney, Marvel, Ad Icons, of Retro Toys is - de lijst gaat maar door. Kijk ook eens naar Funko's Moederdag Sale collectie!

Is Disney haar favoriet? Er is genoeg om uit te kiezen, te beginnen met Pop! Mickey Mouse, Pop! Tinker Bell, Pop! Merida, Pop! Stad Doornroosje's Kasteel met Mickey Mouse, Something Wild! The Nightmare Before Christmas editie kaartspel, en mini pluche.

 


Gamer-mama's zullen het geweldig vinden om hun setups te versieren met favorieten zoals Pokémon Pops! zoals Pop! Charmander en Pop! Grumpy Pikachu. Er is ook Five Nights at Freddy's pluche, Pop! Master Chief, en Fortnite figuren. Of je kunt haar een spel geven om samen te spelen. Er zijn verschillende edities van het kaartspel Something Wild!, Pop! Tarts spel, of je zou kunnen gaan voor een tafel spel zoals PanAm - The Game.

 


Laat haar zien dat zij de Wonder Woman in je leven is door haar een Pop! vinyl figuur van DC's Wonder Woman te geven.

 


Je hoeft ook niet ver weg te reizen of het heelal af te zoeken voor het perfecte Star Wars™ cadeau! Funko heeft een grote verscheidenheid aan Star Wars en The Mandalorian™ geschenken om uit te kiezen. Laat haar weten dat je van haar houdt en dat je haar kracht en leiderschap bewondert met Pocket Pop! Sleutelhanger Princess Leia. Of schenk haar de perfecte premie, Pop! Het Kind.

 


Breng een held mee naar huis voor de held in je leven met een Marvel Pop! figuur. Er is Pop! Deadpool als Bob Ross en Pop! Jean Grey onder anderen.

 


Houdt mama van films en tv-programma's? We hebben een overvloed om uit te kiezen om aan die fandoms tegemoet te komen. Pop! Richard Simmons en Pop! Bill Nye zullen zeker een grote hit zijn. Er zijn ook verzamelobjecten en figuren voor Edward Scissorhands, Jason Voorhees, James Bond, Friends, Golden Girls, Schitt's Creek, Parks & Recreation, The Office, en nog veel meer!

 


Als ze graag Retro Speelgoed of Ad Iconen verzamelt, kijk dan eens naar geliefde favorieten zoals Barbie, Mr. Monopoly, Morton Salt Girl, Rock 'Em Sock 'Em Robots, Candy Land karakters, My Little Pony, Polly Pocket, Coca-Cola Polar Bear- op dit punt snap je het wel. Er is zoveel om uit te kiezen!

 


Zelfs als mama alleen geïnteresseerd is in muziek of sport heeft Funko iets wat ze leuk zal vinden. Van American footballspelers tot legendarische tennisspelers, en muzikanten als Steven Tyler tot Freddie Mercury- Funko heeft alles voor je!

 


U zegt: "Mijn moeder houdt niet van al die dingen, ze houdt gewoon van katten." Nou, raad eens! We hebben je nog steeds gedekt. Kijk eens naar deze schattige katten! Pop! Mr. Mittens is van Disney's Soul collectie, er is de Paka Paka Soda Kats, en Pop! De Tijger!


Maak Moederdag speciaal met een leuk en attent cadeau van Funko. Zelfs mama is ergens fan van!

Klik door om de volledige Funko Moederdag-collectie te bekijken. We zien graag jouw verzamelwoede! Laat ons zien wat je hebt verzameld of zelfs wat je cadeau doet aan je geliefden door @OriginalFunko te taggen op Instagram of Twitter samen met een foto van jou met je Funko collectibles met #FunkoFunatic.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)