NIEUWE FUNKO SODA INTERNATIONALE VERPAKKING

NIEUWE FUNKO SODA INTERNATIONALE VERPAKKING

Een nieuwe selectie van Funko Soda figuren komt eraan, en je zult merken dat er een nieuwe variant blikje is voor elk van hen. Deze nieuwe versies van de Funko Soda collectible verpakkingen laten zien dat de collectible oorspronkelijk buiten de Verenigde Staten van Amerika werd verkocht. Funatics overzee zullen in staat zijn om hun favoriete Funko Soda's te verzamelen die nu zijn voorzien van speciale verpakkingsdesign variaties die hun collecties een nieuw tintje geven. De figuren zelf, en hun achtervolgingsvarianten, zullen er nog steeds hetzelfde uitzien, ongeacht waar ze verkocht worden. De Amerikaanse varianten hebben een andere hoeveelheidslimiet dan de internationale varianten. Kijk bijvoorbeeld naar Funko Soda Stan Lee. Hieronder zijn afbeeldingen van hoe de normale figuur en de goud metallic achtervolging eruit zien.

Dan zijn er de reguliere en internationale versies van de collectible blikjes verpakkingen eruit zien. Merk op dat het internationale blikje ook een Funko kroon en wereldbol icoon heeft, ook om aan te geven dat het oorspronkelijk in het buitenland is gekocht en een ander aantal stuks heeft.

Klik door om de volledige line-up van de nieuwe Funko Soda's te zien!

Voor degenen die hun collecties willen opfrissen, bekijk de vinyl figuren die beschikbaar zijn in de Funko Soda collectie. We zien ook graag jullie enthousiasme en creatieve displays voor jullie collecties! Laat ons je collecties zien door @OriginalFunko te taggen op Instagram of Twitter, samen met een foto van jou met je verzameling met #FunkoFunatic.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)